Σπασμένες Αλυσίδες

Σπασμένες Αλυσίδες

Καρίνα Κάντας

$4.99

  • Description
  • Author
  • Info
  • Reviews

Description

Σπασμένες Αλυσίδες - σκοτεινό ειδύλλιο της μαφίας 18+
Αν είχε μείνει στο να τραγουδάει στα μπαρ. Μακάρι να μην είχε μπει ποτέ στο μυαλό της η ιδέα να θέλει να γίνει συγγραφέας. Αν δεν είχε γνωρίσει ποτέ τον Άλεξ. Αυτή η μία συνάντηση είχε προκαλέσει μια χιονοστιβάδα της μοίρας να συγκρουστεί με ένα επικίνδυνο πεπρωμένο που ανάγκασε τη Λίζ Φίνλεϊ να γίνει η πιο περιζήτητη γυναίκα στον κόσμο. Καταδιωκόμενη από τρία θανατηφόρα αφεντικά της μαφίας, η Λίζ πρέπει να μάθει να επιβιώνει. Περνώντας από το ένα βάναυσο χέρι στο άλλο, βασανισμένη και κακοποιημένη, είναι το αίμα της, το όνομά της, που τη βάζουν σε μπελάδες κάθε φορά. Τώρα εναπόκειται στη Λίζ να βρει τη δύναμη να αποδεχτεί και να γίνει αυτό που έπρεπε να είναι και, επιτέλους, να σπάσει τις αλυσίδες που τη δένουν.


Author

Καρίνα Κάντας:
Η Karina Kantas είναι μια παραγωγική συγγραφέας 14 τίτλων. 
Γράφει επίσης διηγήματα και όταν η φαντασία της δουλεύει υπερωρίες, γράφει σκοτεινές ιστορίες που προκαλούν τη σκέψη.
Όταν η Karina δεν είναι απασχολημένη με το επόμενο μπεστ σέλερ της, είναι δημοσιογράφος, μάνατζερ συγγραφέων και VA. Είναι επίσης ραδιοφωνική παρουσιάστρια στο Artist First Radio Network και είναι YouTuber, podcaster, BookTuber και έχει κερδίσει πολλά βραβεία International Film-Festival για τα τρέιλερ και το ντοκιμαντέρ της. Είναι η παρουσιάστρια της εκπομπής στο YouTube, Behind The Pen.
Η Karina γράφει στα είδη της φαντασίας, του σκοτεινού MC ρομάντζου, Young Adult. sci-fi, τρόμου, θρίλερ και κωμωδία, ρομάντζο, PNR, δυστοπικό και ερωτικό, σκοτεινό ρομαντισμό της μαφίας.
 Η Καρίνα είναι πιο χαρούμενη όταν ακούει ροκ μουσική ή οδηγεί το μηχανάκι της.

Info

Reviews