Het systeem verslaan

Het systeem verslaan

Jerry Bader

$9.99

  • Description
  • Author
  • Info
  • Reviews

Description

The True Story of a Horse Racing Legend
Dit is mijn leven. Mijn naam en de namen van de mensen en plaatsen zijn om voor de hand liggende redenen gewijzigd, maar de beschreven incidenten en ervaringen zijn allemaal gebeurd. Dit is het echte leven, geen nep-Hollywood-versie die vereist dat dingen worden verpakt in een netjes vertrouwd kader zonder losse eindjes. Mijn leven zit vol met losse eindjes en velen lopen nog steeds rond.
Om mijn verhaal te begrijpen, moet je de onderliggende principes begrijpen die mijn persoonlijkheid hebben gevormd en me door een gevaarlijk ondergronds bestaan ​​hebben geleid dat stonk naar corruptie, hebzucht en gevaar. Als een jood wiens ouders de nazi-concentratiekampen hebben overleefd, heb ik geleerd dat het leven fragiel is en willekeurig overleven. Als jockey ontwikkelde ik een benadering van het leven van het leven in het moment, van het verleggen van de envelop, van eerst reageren, omdat niet reageren je de race kan kosten, of misschien je leven.
Jockeys zijn hedendaagse horigen die door het land reizen en waar mogelijk ritten oppakken, voor het grootste deel verdienend schroot, gegarandeerd ernstig gewond. Heb ik de regels verbogen? Ja. Heb ik velen van hen gebroken; zeker, want zo wordt het spel gespeeld. Paardenrennen is een microkosmos van de samenleving waar de rijken rijker worden en de rest van ons doet wat er moet gebeuren om te overleven. Val niet voor die onzin dat iedereen president of premier kan zijn, dat iedereen de volgende Steve Jobs of Warren Buffet kan zijn. Om bot te zijn, dat is horseshit.
Ik deed wat ik moest doen om te overleven, en ik bied mijn excuses hiervoor niet aan. Ik kende wijze mannen, zelfs mijn beste vriend was er een, maar ik was wijs genoeg om te weten, dat is een doodlopende weg, vooral voor een buitenstaander. En ik wist dat ik altijd een buitenstaander, een jood, een jockey en een fixer zou zijn. Dus dit is mijn verhaal, het is geen reis verpakt in een mooie


Author

Jerry Bader:
Jerry Bader is Senior Partner bij MRPwebmedia.com, een mediaproductiebedrijf dat gespecialiseerd is in webvideo, audio, muziek en geluidsontwerp. De heer Bader heeft tientallen videocommercials geschreven en geproduceerd voor klanten. Het schrijven van scripts en romans is een natuurlijke uitbreiding die is voortgekomen uit de ervaring met het ontwikkelen van scripts die ongeïnspireerde copycat-commerciële berichten verwerken en deze veranderen in opvallende minifilms die zich richten op de emotionele kernmotivator.
In de loop der jaren heeft de heer Bader meer dan honderd artikelen over marketing geschreven, en hij heeft zelf gepubliceerde marketing-e-boeken, hybride grafische romans, biografieën en een reeks kinderboeken. De Neo Noir hybride grafische romans zijn verhaalconcepten die zijn ontwikkeld met het doel ze om te zetten in televisieseries of speelfilms. Er zijn momenteel tien scenario's, waarvan er vijf zelf zijn gepubliceerd als hybride grafische romans: The Method, The Comeuppance, The Coffin Corner, Grist For The Mill en The Black Crane.
Hij heeft ook geschreven The Fixer uitgegeven door Rebel Seed Entertainment. Het staat consequent in de top tien procent in verschillende Amazon-categorieën. De Fixer is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van een kleurrijk paardenraceskarakter. Het vervolg op The Fixer is het nieuwe boek Beating The System dat het verhaal van de legende over paardenraces voortzet. Mr. Bader heeft ook Organized Crime Queens, The Secret World of Female Gangsters, What's Your Poison geschreven? Hoe Cocktails hun naam hebben gekregen en binnenkort worden uitgebracht: The Outlaw Rider, Dead End en Palermo.
Mr. Bader heeft ook een serie kinderboeken geschreven, ZaZa Books For Kids, die momenteel bevat: Two Dragons Named Shoe, The Town That Not Speak, The Criminal McBride, The Bad Puppeteer, Mr. Bumbershoot, The Umbrella Man, en de negende inning.
 Alle boeken zijn beschikbaar op amazon.com/author/jerryb

Info

Reviews